Vasjana Bardhushi, prezantoi shkaqet psiko-sociale të ekstremizmit

Gjatë trajnimit të zhvilluar në kuadër të projektit “Terrorizmi i Dhunshëm parandalohet kur të gjithë bëhemi bashkë”, zbatuar nga shoqata “Unë, Gruaja” mbështetur nga Terre des hommes Albania, me fonde të Bashkimit Evropian, psikologia Vasjana Bardhushi, prezantoi shkaqet psiko-sociale të ekstremizmit, disa modele të radikalizmit si proces, përdorimin e mediave sociale, identifikimin e nxënësve të riskuar dhe e vuri theksin te bashkëpunimi mësues, prindër, nxënës me psikologun.

Shperndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram