Video shkolla “Koli Gusho”

Nxënësit e klasës së 9b të shkollës “Koli Gusho” të drejtuar nga psikologia e shkollës Nertila Binishi kanë krijuar një video për të percjellë një mesazh tepër të rëndësishëm:
Bullizmi shfaqet kudo, lëndon këdo. Shumë fëmijë dhe adoleshentë preken nga ky fenomen. Ky fenomen i cili vret buzëqeshjen e fëmijëve po rëndon gjithnjë e më teper,por së bashku mund ta ndryshojmë këtë.
Kudo ka shpresë, mjafton të veprojmë!

SHIKONI KETU

Shperndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram