Projekti:​

Dita Botërore të Librit

Data:

23/04/2021

Vendndodhja:

Dita e Librit

23 Prilli është Dita Botërore të Librit. Kjo ditë e ka origjinën e vet në Spanjë, në zonën e Katalonjës, me një histori të veçantë. Ai që blinte një libër i dhurohej edhe një trëndafil. 

Për shoqatën “Unë, Gruaja” kjo ditë mbart një rëndësi të veçantë dhe çdo vit kujdeset që të frymëzojë të rinjtë dhe jo vetëm, për krijime të ndryshme letrare si dhe t’i promovojë ato. Pranë “Unë, Gruaja” kanë gjetur dritaren të gjithë personat që duan librin, ata që duan të promovojnë krijimtarinë/ librat e tyre, ata që trasmetojnë mesazhe apo prekin tema të rëndësishme për shoqërinë. Mesazhet pozitivitet dhe vlera që doni të përcillni ejani t’i promovojmë së bashku. Gjithsecili që ndien se ka diçka për të thënë nëpërmjet asaj, që vetë krijon, ku ka më bukur se t’i bashkohet UG me qëllim që çdo 23 prill të vijë ndryshe. 

Shperndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram