Mbeshtetje Emocionale

Mbështetja emocionale ofrohet nga këshilluese të “Unë, Gruaja” për mbijetuarat e Dhunës me Bazë Gjinore  dhe Dhunës në Familje.

Këshilluesia dëgjon në mënyrë aktive duke krijuar një mjedis komod e të qetë, që klientja të ndjehet e sigurtë e inkurajuar dhe e mirëkuptuar për të shprehur lirshëm shqetësimin që ka.  Mbledh informacionin e nevojshëm, bën vlerësimin e nevojave dhe referimin për mbështetje të mëtejshme me këshillim psikologjik, ligjor ose referim tek institucionet e Mekanizmit të Referimit. 

Shperndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram