Mjeku Ligjor Pogradec

Mjeku Ligjor Pogradec merr përsipër:

  1. të marrë masa për ekzaminimin e menjëhershëm dhe sipas parametrave të kërkuara në rast të paraqitjes të rasteve të dhunës në familje;
  2. të vijojë me procedurat përkatëse për ekzaminimin mjeko-ligjor, duke prioritarizuar rastet e dhunës në familje;
  3. të prioritarizojë dhe të mos diskriminojë në zbatimin e detyrimeve të mësipërme, veçanërisht për shkak të gjinisë, moshës, përkatësisë etnike, gjendjes civile, etj.

Shperndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram