Lektori Dorian Leka prezantoi aspektin ligjor, lidhur me radikalizmin dhe ekstremizmin e dhunshëm,

Une Gruaja

Lorem ipsum, or lipsum as it is sometimes known, is dummy text used in laying out print, graphic or web designs. The passage is attributed to an unknown typesetter in the 15th century who is thought to have scrambled parts of Cicero’s De Finibus Bonorum et Malorum for use in a type specimen book.

Dhuro për ata që kane nevojë >>

GIVE YOUR DONATION

Collection Donation

Donation needed

Aktivitete
Projekte
Mekanizmi i Referimit të Rasteve të Dhunës në Familje, Pogradec

Shperndaje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram